Bakkerij De Wilde
BeeldenBeeldenBeeldenBeeldenBeeldenBeelden
Home Brood Banket Specialiteiten Kindertaarten Foto's Contact Facebook

Home

Home
Home
Bakker Ben leerde zijn stiel in verscheidene bakkerijen gedurende een aantal jaren en kreeg daardoor de liefde en passie voor het vak te pakken. Dankzij diverse opleidingen heeft hij zo het leven als bakker leren kennen en weten te appreciëren. Met al deze bagage op zak en zijn laatste avontuur bij Bakkerij Van Cauter, begon het enorm te kriebelen om een eigen bakkerij uit de grond te stampen. Na de succesvolle overname van Bakkerij Van Cauter startte Ben De Wilde dan op zaterdag 3 en zondag 4 juli 2010 met zijn eigen bakkerij, met name Bakkerij De Wilde.

Bakkerij De Wilde
Pièce montée
Waldkorn pistolet

Dagdagelijks is dus een jong en gedreven team, aangespoord door bakker Ben, voor u in de weer. Zo serveren wij dagelijks verse en kwalitatieve producten met de glimlach. Onze sleutelwoorden zijn immers KWALITEIT, VERSHEID en VRIENDELIJKHEID.

Bovendien houdt het avontuur van Bakkerij De Wilde hier niet op want met levensgezel Charlotte opende bakker Ben op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2013 een tweede vestiging in Wetteren. Ook daar vindt u alles terug van waar Bakkerij De Wilde voor staat. En u leest het goed, het verhaal stopt hier niet. To be continued!

Bij Charlotte
Assortiment brood
Assortiment banket
Al onze broodsoorten worden op ambachtelijke wijze en met warme liefde voor het vak gemaakt.

Dagelijks zorgen wij voor een ruim assortiment verse koeken, bereid in ons atelier. Stokbroden worden volgens de traditioneel Franse methode bereid en dagelijks zijn er krokante pistolets te verkrijgen. Ook voor drooggebak en patisserie bent u bij Bakkerij De Wilde aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze aan gebak, van klassiek tot de meest moderne creaties.


Adres

In Aalst

Bakkerij De Wilde
Kwalestraat 132
9320 Aalst-Nieuwerkerken
Tel.: 053/78 97 59
E-mail: ben@bakkerijdewilde.be

In Wetteren

Bakkerij De Wilde bij Charlotte
Achttien-augustuslaan 1A
9230 Wetteren
Tel.: 09/366 17 24
E-mail: char@bakkerijdewilde.be
Adres

In Aalst

Ma - vrij 7u - 18u
Zaterdag 7u - 16u
Zon- en feestdagen: 7u - 13u
Woensdag gesloten

In Wetteren

Ma - vrij 7.30u - 18u
Zaterdag 7u - 16u
Zon- en feestdagen: 7u - 13u
Woensdag gesloten
Bestellen
INLOGGEN