Bakkerij De Wilde
BeeldenBeeldenBeeldenBeeldenBeeldenBeelden
Home Brood Banket Specialiteiten Kindertaarten Foto's Contact Facebook

Home

Home
Home

Bakker Ben leerde zijn stiel in verscheidene bakkerijen gedurende een aantal jaren en kreeg daardoor de liefde en passie voor het vak te pakken. Dankzij diverse opleidingen heeft hij zo het leven als bakker leren kennen en weten te appreciëren. Met al deze bagage op zak en zijn laatste avontuur bij Bakkerij Van Cauter, begon het enorm te kriebelen om een eigen bakkerij uit de grond te stampen. Na de succesvolle overname van Bakkerij Van Cauter startte Ben De Wilde dan op zaterdag 3 en zondag 4 juli 2010 met zijn eigen bakkerij, met name Bakkerij De Wilde.
 

Bakkerij De Wilde
Pièce montée
Waldkorn pistolet
 

Dagdagelijks is dus een jong en gedreven team, aangespoord door bakker Ben, voor u in de weer. Zo serveren wij dagelijks verse en kwalitatieve producten met de glimlach. Onze sleutelwoorden zijn immers KWALITEIT, VERSHEID en VRIENDELIJKHEID.

Al onze broodsoorten worden op ambachtelijke wijze en met warme liefde voor het vak gemaakt.


Aardbeientaart
Sherpabrood
Verjaardagstaart
 

Dagelijks zorgen wij voor een ruim assortiment verse koeken, bereid in ons atelier. Stokbroden worden volgens de traditioneel Franse methode bereid en dagelijks zijn er krokante pistolets te verkrijgen. Ook voor drooggebak en patisserie bent u bij Bakkerij De Wilde aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze aan gebak, van klassiek tot de meest moderne creaties.

 


Adres
Bakkerij De Wilde
Kwalestraat 132
9320 Aalst-Nieuwerkerken
Tel.: 053/78 97 59
E-mail: ben@bakkerijdewilde.be
Adres

Ma - vrij 7u - 18u
Zaterdag 7u - 16u
Zon- en feestdagen: 7u - 13u
Woensdag gesloten

Bestellen
INLOGGEN